Društvo

Direktorka PU "Dečiji dani": Vaučeri od 6.000 dinara dopuna kućnog budžeta, iznenađenje za decu i za zaposlene

Komentari

Autor: Tanjug

22/12/2022

-

09:13

Tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Podela poklon vaučera u iznosu od 6.000 dinara je počela, a u Predškolskoj ustanovi "Dečiji dani" na Gradskoj opštini Stari grad biće distribuirano 2.400 vaučera za decu i zaposlene, rekla je za Tanjug direktorka PU "Dečiji dani" Sanja Lazović.

"U ponedeljak, 19. decembra počela je distribucija poklon vaučera i direktori predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola preuzimaju vaučere u Hali sportova na Novom Beogradu. U našoj predškolskoj ustanovi napravili smo spiskove i određen broj vaučera za svaku radnu jedinicu ili svaki naš vrtić koji uključuje zaposlene i decu distribuirali smo do naših rukovodioca objekata i u toku je podela do krajnjih korisnika", rekla je Lazović.

Ona je uakazala da vaučeri mogu da se iskoriste do marta.

"Vaučer sadrži jednu kovertu sa pismom gradonačelnika i opis gde mogu da se iskoriste, kao i jednu platnu karticu sa kojom može da se kupi sportska oprema i ono što svi treba da znaju jeste da kartica ne mora da se iskoristi odjednom. Neko će možda dobiti i više kartica ako ima dvoje dece, pa može sve to da objedini, a može i da se doplati i kupi u većem iznosu”, rekla je Lazović.

Prema njenim rečima, ova akcija predstavlja još jednu dopunu kućnog budžeta i iznenađenje i za decu i za zaposlene. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija