Društvo

Izvučeni novi dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ko ima razloga za slavlje ove subote?

Komentari

Autor: Euronews Srbija, RTS

18/02/2023

-

18:38

Izvučeni novi dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ko ima razloga za slavlje ove subote?
Izvučeni novi dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ko ima razloga za slavlje ove subote? - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

U četvrtom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici stanova. Stan u naselju "Zemunske kapije" dobio je Zoran Stojičić, čiji račun ima Inđiju kao mesto prometa, dok je stan u novobeogradskom naselju "Petica" dobio Željko Mijatović čiji račun ima mesto prometa Smederevska Palanka.

U izvlačenju je učestvovalo 90.338.279 računa koje su 876.605 učesnika skenirala koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom EC338279.

Brojevi su izvučeni iz bubnja, a nakon toga, pritiskom na taster utvrđena su dva slova ispred izvučenih brojeva kako bi se dobio kompletan kod dobitnog računa.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" ove godine ne  podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

 

 

 

Komentari (0)

Srbija