Društvo

Zbog radova u Ulici braće Jerković promenjen režim rada javnog prevoza

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/04/2023

-

12:50

Zbog radova u Ulici braće Jerković promenjen režim rada javnog prevoza
Zbog radova u Ulici braće Jerković promenjen režim rada javnog prevoza - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u Ulici braće Jerković, doći će do promene u radu linija javnog prevoza putnika, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se precizira, radovi se izvode na kolovozu (desna saobraćajna traka) u Ulici braće Jerković, na delu od zone pešačkog prelaza koji se nalazi ispred zone raskrsnice sa Ulicom kružni put voždovački, sledećih 47,7 metara, gledano u smeru ka Autokomandi. Radovi će se izvoditi od 19. aprila od 9 časova do 30. aprila.

Iz Sekretarijata za saobraćaj dodaju da ćer tokom izvođenja radova doći do potpunog zatvaranja desne saobraćajne trake (saobraćajna traka za pravo) na ovom delu, u smeru ka Autokomandi, zbog čega će doći do promena u radu linije 18 javnog prevoza putnika:

– u smeru ka Zemunu saobraćaće sledećom trasom – Svetozara Radojčića – Dragice Končar – Zaplanjska – Darvinova – Kumodraška i dalje redovnom trasom;

– u smeru ka Medakoviću 3 – redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja autobusko stajalište "Braće Jerković 1" (smer ka Kumodraškoj ulici) u Darvinovoj ulici, ispred kućnog broja 36. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Komentari (0)

Srbija