Društvo

Oštećeno šest autobusa u Čačku: Na jednom izbušene gume, ostali išarani sprejevima

Komentari

Autor: Tanjug

26/05/2023

-

11:10

Oštećeno šest autobusa u Čačku: Na jednom izbušene gume, ostali išarani sprejevima
Oštećeno šest autobusa u Čačku: Na jednom izbušene gume, ostali išarani sprejevima - Copyright Pexels

veličina teksta

Aa Aa

Tokom noći, za sada nepoznati počinioci oštetili su šest autobusa u vlasništvu "Autoprevoz d.o.o." Čačak.

Na jednom od tih šest vozila su izbušene gume, dok su svi išarani sprejevima, sa uvredljivim porukama protiv predsednika Srbije i Srpske napredne stranke.

Prema rečima dispečera "Autoprevoza" Milana Krivokuće nijedan od tih autobusa nije bio predviđen za prevoz građana na današnji skup u Beogradu. Tri autobusa bila su planirana za dečje ekskurzije, a tri za lokalne linije.

Kako je rekla direktorka "Autoprevoza" Dušica Stevanović pošto je pričinjena samo manja šteta, vozila će ubrzo biti vraćena u vozni red.

"Radi se o manjoj šteti. Ispisani su uvredljivi natpisi i na jednom autobusu su probušene gume. Šteta će biti brzo sanirana i vozila će biti puštena u saobraćaj", rekla je Stevanović.

Ona je potvrdila da su, pored autobusa koji su za danas imali predviđene slobodne vožnje, oštećena i vozila koja su trebala da saobraćaju na gradskim linijama.

Incident je prijavljen policiji kojoj su dostavljeni i snimci sa nadzornih kamera. Autobusi su se nalazili u najmanje osvetljenom delu autobuske stanice, jedan pored drugog. Po nalogu Okružnog javnog tužilaštva vrši se uviđaj.

Komentari (0)

Srbija