Društvo

Skup oldtajmera na Zvezdari: Među oko 50 automobila i vozilo čuvenih Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug"

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2023

-

17:44

Skup oldtajmera na Zvezdari: Među oko 50 automobila i vozilo čuvenih Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug"
Skup oldtajmera na Zvezdari: Među oko 50 automobila i vozilo čuvenih Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug" - Copyright GO Zvezdara – Opština Zvezdara

veličina teksta

Aa Aa

Skup oldtajmera, u organizaciji Udruženja oldtajmera Srbije i Gradske opštine Zvezdara održan je na platou ispred Opštine Zvezdara.

Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji izloženo je oko 50 oldtajmera koji su došli iz svih krajeva zemlje, saošteno je iz Opštine.

Posetioci su imali priliku da vide raritetne modele automobila i motocikala, a najviše pažnje posetilaca privukao je vozilo čuvenih Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug".

GO Zvezdara – Opština Zvezdara

 

 

Skup je posetio predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić koji je zahvalio Udruženju oldtajmera Srbije na organizaciji još jedne uspešne izložbe retkih automobila i motocikala.

GO Zvezdara – Opština Zvezdara

 

"Ovo je nastavak uspešne saradnje Gradske opštine Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije na manifestaciji koja uvek privlači veliku pažnju posetilaca koji imaju razloga da se dive retkim automobilima i motociklima, ali i entuzijazmu njihovih vlasnika", rekao je Vladan Jeremić i istakao da će ova saradnja GO Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije biti nastavljena.

Komentari (0)

Srbija