Društvo

Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće do 5. novembra

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2023

-

08:26

Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće do 5. novembra
Počinju radovi na Pančevačkom mostu, trajaće do 5. novembra - Copyright FoNet/Marko Dragoslavić

veličina teksta

Aa Aa

Radovi na popravci Pančevačkog mosta počinju danas i trajaće do 5. novembra, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Radovi će se izvoditi u periodu od 20 do 5 sati ujutru, uz zatvaranje desne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati levom trakom.

Na auto-puut E-75, na nadvožnjaku na petlji Beograd, smer ka Ostružnici u toku su radovi na zameni elemenata dilatacionih spojnica u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

U mestu Brđani, u toku su radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice koj će trajati do 15. septembra. Radovi se izvode od 7 do 17 časova, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Trupale, smer ka Nišu u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i trajaće do 31. jula. Zbog radova na mostu, za saobraćaj zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj se preusmerava na lokalne puteve.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije od 7.30 časova, na graničnom prelazu Preševo na izlazu zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 30 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, takođe na izlazu, zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 40 minuta. 

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je četiri sata, a na Gradini dva sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija