Društvo

Zadržavanje putničkih vozila na Gradini i Gostunu 30 minuta, na Preševu 40 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

17/07/2023

-

07:53

Zadržavanje putničkih vozila na Gradini i Gostunu 30 minuta, na Preševu 40 minuta
Zadržavanje putničkih vozila na Gradini i Gostunu 30 minuta, na Preševu 40 minuta - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnim prelazima Gradina i Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.
Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na Kelebiji i Šidu 120 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-763, tunel Šarani, biće izvođeni  radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima 17. jula od 9 do 18 časova, u tunelskoj cevi ka Čačku, uz preusmerenje saobraćaja na dvosmerno odvijanje suprotnom tunelskom cevi.

Radovi će se 18. jula odvijati od 9 do 14 časova, u tunelskoj cevi ka Beogradu, uz odvijanje saobraćaja preticajnom saobraćajnom trakom, dok će vozna biti zatvorena za saobraćaj.
Na auto-putu E-70, Pećinci - Ruma, ka Batrovcima izvode se radovi na asfaltiranju i montaži/demontaži sigurnosne zaštitne ograde, 17. jula od 7 do 17 časova. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka,saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Tanjug/Tara Radovanović

 

Na auto-putu E-75, petlja Aleksinac izvode se radovi na elektroinstalacijama u razdelnom pojasu, 17. i 18. jula, od 7 do 17časova, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u smeru ka Beogradu.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd, smer ka Ostružnici u toku su radovi na zameni elemenata dilatacionih spojnica na nadvožnjaku na petlji Beograd, u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, do 17. jula do 15 č. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Vlaško Polje - nadvožnjak Mladenovac u toku su radovi na rehabilitaciji, do 30. avgusta, od 7 do 17 č, uz naizmenično propuštanje vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija