Društvo

Kakva je situacija na granicama: Na Horgošu na izlazu zadržavanje za putnička vozila 30 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

30/07/2023

-

19:22

Kakva je situacija na granicama: Na Horgošu na izlazu zadržavanje za putnička vozila 30 minuta
Kakva je situacija na granicama: Na Horgošu na izlazu zadržavanje za putnička vozila 30 minuta - Copyright www.mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, a na ulazu 15 minuta, dok je na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila 60 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Bački Breg, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta, na graničnom prelazu Đala, na ulazu, 15 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, 80 minuta.

Na graničnom prelazu Strezimirovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, 90 minuta, a na ulazu 30 minuta, dok je na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 30 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 45 minuta, a na ulazu 60 minuta, na graničnom prelazu Badovinci, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 25 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman na ulazu, 45 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička  vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 180 minuta, a na Batrovcima, na izlazu, 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija