Društvo

Uručeni ključevi 22 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

31/08/2023

-

15:15

Uručeni ključevi 22 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Tanjug/Ministarstvo odbrane/Nikola Nedeljković - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane/Nikola Nedeljković

veličina teksta

Aa Aa

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse Siniša Radović uručio je danas ključeve od 22 stana pripadnicima Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i stambenim interesentima i tom prilikom istakao da Ministarstvo preduzima mere kako bi što veći broj pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije rešio stambeno pitanje koje je ključno za svaku porodicu.

"U prethodnom periodu urađeno je dosta toga. U ovom momentu, što se tiče Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, radi se na osmišljavanju novih modela kako bi se ljudi učinili zadovoljnijim i ostvarili ovo pravo, a sve u nastojanju da se standard naših pripadnika poboljša i na tom planu", rekao je  Radović, navodi se u saopštenju Ministarstva.

On je istakao da napore uvek treba činiti, kako za posao, tako i za porodicu, državu, jedinicu i društvenu zajednicu.

"Želim vam srećan novi početak, to će biti zadovoljstvo koje će vama i vašim porodicama omogućiti da živite mnogo bolje i da u narednom periodu imate još mnogo srećnih trenutaka" naglasio Radović.

Tanjug/Ministarstvo odbrane/Nikola Nedeljković

 

 

Major Jožef Feher je istakao je da je presrećan, jer je dobijanjem stana rešio važno životno pitanje.

"Cela moja porodica je srećna što smo rešili pitanje krova nad glavom. Nadam se da će i u buduće mnoge moje kolege rešiti stambeno pitanje", rekao je Feher.

Današnjem uručenju ključeva u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba prisustvovali su načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba Mile Vitezović, načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane  Dragan Milković i načelnik Uprave za infrastrukturu potpukovnik Miloš Peruničić.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija