Društvo

AMSS: Dobri uslovi za vožnju

Komentari

Autor: Tanjug

06/09/2023

-

07:20

AMSS: Dobri uslovi za vožnju
AMSS: Dobri uslovi za vožnju - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Sredinu radne nedelje obeležiće dobri uslovi za vožnju uz prijatnu septembarsku temperaturu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srboje. Samo u brdsko-planinskim predelima mogući su

kratkotrajni pljuskovi i neophodno je povećati opreznost u vožnji, jer manjak pažnje na mokrim kolovozima može biti uzrok nezgoda na putu. 

Sezona radova u našoj zemlji je i dalje u toku, na nekim deonicama je na snazi izmena režima saobraćaja, a negde se koriste i alternativni putevi.

Prema informacijama Uprave granične policije,  dobijenim u 05.30 sati, teretna vozila na Batrovcima zadržavaju se pet sati. Teretnjaci na Horgošu i Kelebiji čekaju po četiri sata, a na Šidu tri sata.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica - petlja Beograd, ka petlji Beograd, radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake, od danas od 15 časova, do 16. septembra do 15 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj ka Beogradu odvijaće se preticajnim trakama oba smera. Saobraćaj ka Novom Saduodvijaće se voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
Zlatibor - Borova Glava, radovi u sklopu rehabilitacije do 29. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prijepolje - Brodarevo, kod mesta Duga Luka, izmena režima saobraćaja usled pojave klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bačka Topola (Bečej) - petlja Bačka Topola, u zoni pružnog prelaza, obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija, do 31. marta 2024. godine. 
Alternativni putni pravci: državni put II A reda broj 109 kroz naselje, Bečejski put - ulica Štit, pa opštinska saobraćajnica Novosadski put.

Babušnica - Svođe, do 1. maja 2024.godine radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Komentari (0)

Srbija