Politika

Aleksandar Šapić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Beograda

Komentari

Autor: Euronews Srbija/T.T.

29/09/2023

-

10:07

Aleksandar Šapić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Beograda
Aleksandar Šapić - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Šapić podneo je formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Beograda, potvrđeno je za Euronews Srbija iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

"Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se, pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra održali i na nivou Beograda", rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

Kako kaže, on će nastaviti jednako predano i posvećeno da obavlja posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kada sam došao na ovo mesto.

"Kad Vlada Republike Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana", zaključio je Šapić.

Uskoro opširnije na Euronews.rs

Komentari (0)

Srbija