Politika

Omladinci beogradskih odbora DS, SPP, PZP i PSG potpisali sporazum o zajedničkom delovanju

Komentari

Autor: Fonet

25/07/2021

-

12:45

Omladinci beogradskih odbora DS, SPP, PZP i PSG potpisali sporazum o zajedničkom delovanju
Omladinci beogradskih odbora DS, SPP, PZP i PSG potpisali sporazum o zajedničkom delovanju - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Omladinci beogradskih odbora Demokratske stranke, Stranke slobode i pravde, Pokreta za preokret i Pokreta slobodnih građana potpisali su sporazum o zajedničkom delovanju, kako bi kroz niz akcija motivisali što više mladih Beograđana da ne posmatraju pasivno političke događaje, nego da aktivno učestvuju u promenama ovog nakaradnog sistema i vlasti.

"Svesni da pojedinačno niko od nas ne može da ugrozi ovaj autokratski režim, a da zajedno možemo da stanemo na kraj bezvlašću i urušavanju Beograda, postigli smo dogovor o saradnji, koji treba da omogući kraj vladavine i ovog Vesića, ali i svih drugih Vesića, koji pretenduju na mesto gradonačelnika", izjavio je poverenik Demokratske omladine za Beograd Stefan Stošić, navodi se u saopštenju.

"Mladi su uvek motor promena i zato nam je stalo da što više mladih aktiviramo i da budemo spremni za protest i pobunu, ako ne dobijemo slobodne i fer izbore, na kojima će Beograđani sigurno poslati u političku prošlost Vesića i Srpsku naprednu stranku", istakao je Stošić. On takođe, veruje da će ova saradnja biti samo uvod u saradnju čitave opozicije kako u Beogradu, tako i u čitavoj Srbiji, navodi se u saopštenju Demokratske omladine.

Komentari (0)

Srbija