Politika

Jovanović: Koalicija NADA započela kampanju, saradnja sa SNS nije moguća

Komentari

Autor: Tanjug

28/10/2023

-

17:33

Jovanović: Koalicija NADA započela kampanju, saradnja sa SNS nije moguća
Jovanović: Koalicija NADA započela kampanju, saradnja sa SNS nije moguća - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je koalicija NADA koju čine Novi DSS i POKS započela kampanju, uz poruku da su promene u svakom segmentu društva neophodne.

Jovanović je poručio i da saradnja posle izbora sa Srpskom naprednom strankom nije moguća.

"Da li će se naša koalicija širiti videćemo, ali u svakom slučaju desna kolona, i ako se bude pravila, mora da ima nedvosmisleni opozicioni stav i da nakon izbora, što se nas tiče, nikakva saradnja nije moguća sa Srpskom naprednom strankom. I ne samo da nije moguća nego ćemo sa ostatkom opozicije raditi na razvlašćivanju ove vlasti svuda gde god bude moguće", rekao je Jovanović novinarima u Beogradu.

Jovanović je ocenio da je stanje u državi "neizdrživo i neodrživo" zbog, kako je rekao, korupcije, lošeg ekonomskog modela razvoja, dodajući da su neophodne korenite promene skoro svakom segmentu u državi, uključujući spoljnu i kosovsku politiku.

Jovanović je rekao da koalicija NADA ima jasan program - od promene političkog sistema, preko korenite promene modela ekonomskog razvoja, do promena u medijima i kulturi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija