Politika

Održana 4. sednica Gradske izborne komisije, koje odluke su donete?

Komentari

Autor: Tanjug

12/11/2023

-

22:35

Održana 4. sednica Gradske izborne komisije, koje odluke su donete?
Održana 4. sednica Gradske izborne komisije, koje odluke su donete? - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Gradska izborna komisija usvojila je večeras, pored ostalog, Rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, kao i Odluku o utvrđivanju izgleda i boje glasačkog listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji su raspisani za 17. decembar 2023. godine.

GIK je večeras održala 4. sednicu na kojoj su na početku zasedanja usvojeni zapisnici sa 2. i 3. sednice, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Beoinfo

 

Pored pomenutih odluka, usvojena je i Odluka o obrascima za ostvarivanje prava birača na informaciju o tome da li je u izvodu iz biračkog spiska evidentiran da je glasao na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Gradska izborna komiisija je na večerašnjoj sednici usvojila i Odluku o obrascima za utvrđivanje rezultata glasanja na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

GIK je usvojila i Odluku o obrascima zapisnika o primopredaji izbornog materijala za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanih za 17. decembar 2023. godine.

Beoinfo

 

Takođe, GIK je usvojila Instrukciju o primopredaji izbornog materijala pre i posle glasanja za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 17. decembar 2023. godine.

Osim toga, usvojena je Odluka o naknadama, materijalnim i drugim troškovima vezanim za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija