Politika

Toma Fila: Borimo se za jačanje radničkih prava

Komentari

Autor: Tanjug

23/11/2023

-

14:00

Toma Fila: Borimo se za jačanje radničkih prava
Toma Fila - Copyright Tanjug/PRESS SLUŽBA SPS BEOGRAD

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije, advokat Toma Fila, obratio se građanima na predizbornom skupu u opštini Rakovica i istakao da će se kao gradonačelnik Beograda zalagati za jačanje radničkih prava.

"Veoma je važno da o tome pričamo ovde na radničkoj Rakovici jer su ovde ljudi početkom 2000-ih godina masovno ostajali bez posla, zatvarane su fabrike, obustavljana proizvodnja, a sprovođene fantomske privatizacije. Mi se zalažemo za jačanje prava iz radničkog odnosa, za saradnju sa sindikatima, za zaštitu radničkog dostojanstva", istakao je Fila.

On je zakjučio da je Socijalistička partija Srbije partija radničke klase, i da su radnička prava prioritet našeg političkog delovanja.

Na predizbornom skupu prisutnima su se obratili i lider SPS Ivica Dačić i predsednik gradske organizacije SPS Beograd, Nikola Nikodijević.

Prisustvovali su i funkcioneri SPS Aleksandar Antić, Vladan Zagrađanin, Đorđe Čabarkapa, Nikola Šainović, kandidati za narodne poslanike Vladimir Đukić, Nataša Bogunović, Dejan Radenković i Radovan Arežina.

Komentari (0)

Srbija