Politika

Gojković: Žene uvek glasaju za mir i stabilnost

Komentari

Autor: Tanjug

23/11/2023

-

20:43

Gojković: Žene uvek glasaju za mir i stabilnost
Gojković: Žene uvek glasaju za mir i stabilnost - Copyright Tanjug/SNS

veličina teksta

Aa Aa

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je sa ženama Sombora i tom prilikom istakla da su žene stub našeg društva, da su važne jer sudbina zemlje često zavisi od njihove odluke i da one uvek glasaju za mir i stabilnost.

Tanjug/SNS

 

"Žene uvek glasaju za mir, stabilnost i sigurnost države i znaju da vrednuju šta je urađeno u prethodnom periodu za njih, njihove porodice i budućnost njihove dece i hoće da saslušaju kakve planove Srpska napredna stranka ima za budućnost ove zemlje. Veliko mi je zadovoljstvo što su ove žene koje su snaga Sombora i Srbije odlučile da 17. decembra glasaju za listu Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane", rekla je Gojković, saopštila je Srpska napredna stranka.

Gojković je razgovarala sa ženama koje su veoma aktivne u udruženju penzionera, kao i humanitarnim udruženjima i u razgovoru o kulturi i ustanovama kulture su, nakon nedavne posete Beogradu, pohvalile kako danas izgleda Narodni muzej, koji je za vreme bivše vlasti 10 godina bio zatvoren.

Tanjug/SNS

 

"Raduje me što su žene u Somboru i okolini društveno aktivne. Posebno me raduje što ima mnogo preduzetnica i žena na selu, ali i što su veoma aktivne na polju kulture", rekla je Gojković.

Između ostalog, Gojković je razgovarala sa ženama koje su uz pomoć konkursa grada Sombora dobile kuću na selu i koje su pozdravile ovakvu meru podsticaje povratka i oživljavanja sela. 

"Da bismo nastavile započeto i unapredile životni standard žena i svih građana Srbije saglasile smo se da Srbija ne sme da stane i da će glas žena 17. decembra biti glas za Srpsku naprednu stranku", naglasila je Gojković, navedeno je u saopštenju SNS.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija