Politika

Vujović i Gujon razgovarali sa mladima: "Srbija je na sigurnom putu i brzom prugom ide u budućnost"

Komentari

Autor: Tanjug

06/12/2023

-

15:31

Vujović i Gujon razgovarali sa mladima: "Srbija je na sigurnom putu i brzom prugom ide u budućnost"
Tanjug/SNS-INFO CENTAR - Copyright Tanjug/SNS-INFO CENTAR

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović i kandidat na listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Arno Gujon razgovarali su danas sa omladinom i poručili im da je Srbija danas na sigurnom putu i da "brzom prugom ide u budućnost".

Vujović je zahvalila mladima na podršci i razumevanju koje su imali u prethodnim godinama i što su bili oslonac, saopštila je SNS.

"Hvala vam što ste nam bili oslonac da zajedno jačamo Srbiju. Moramo još da radimo, a da bismo uspeli da postignemo još rezultata za Srbiju i za sve njene građane i zato je važno da pružimo podršku listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'", navela je Vujović.

Gujon je rekao da su rezultati ostvareni zahvaljujući svim građanima Srbije, ali da tu ne sme da se stane.

"Plate i penzije su, iz godine u godinu, sve veće, 550 hiljada novih radnih mesta, stotine novih fabrika, stotine kilometara novih auto-puteva, puteva, pruga, nove bolnice, domovi zdravlja i klinički centri. Svi ti rezultati postignuti su zahvaljujući podršci građana Srbije, i tu ne smemo da stanemo, nego moramo još sigurnijim korakom u budućnost", poručio je Gujon.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija