Politika

Vučić: Zanima me samo da se izborni proces što pre okonča

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/12/2023

-

11:59

Vučić: Zanima me samo da se izborni proces što pre okonča
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne prati izjave političara, već da ga zanima samo da se izborni proces što pre okonča.

Vučić je novinarima u Bačkom Bregu rekao da "neko kod nas postaje moderan brzo, ali da to traje tri, četiri, šest meseci": "Sada je moderna koalicija Srbija protiv nasilja, pre toga Dinkić, pre njega neko drugi".

Aleksandar Vučić je rekao da se Beograd razvija i da je predviđeno mnogo nacionalnih projekata.

"Od metroa, vozova, Beograd veoma brzo napreduje. Provozao sam se sinoć Beogradom na vodi, divno izgleda, svi hoteli su puni, ima dosta turista i još više će ih biti. To šta će ko da kaže od političara i zamajava narod, njihov posao", rekao je Vučić.

Govoreći o protestima opozicije rekao da "oni mrze one koji drugačije misle".

"Tri sata su oni tukli policiju, lupali zgradu, a onda rekli da su to radili ubačeni elementi. A onda su shvatili da su to Aleksić i Zelenović", rekao je Vučić.

Dodao je i da nigde na svetu nema da predsednik stranke traži da se pusti pritvorenik.

"Gde predsednik stranke ima pravo da posećuje pritvorenika kada mu padne na pamet. Zna se kako se podnosi zahtev. S kim hoćete da pregovatate, sa tužiocem? Pa to je protivzakonito, sa sudijama - to je nedozvoljeno, o čemu vi pričate. A najsmešnije od svega je, kada se okupe, viču nekome - 'lopovi'", rekao je Vučić.

Komentari (0)

Srbija