Politika

Mihailović: Odbornici POKS-a se sigurno neće odazvati pozivu Šapića

Komentari

Autor: FoNet

03/01/2024

-

15:52

Mihailović: Odbornici POKS-a se sigurno neće odazvati pozivu Šapića
Konferencija za novinare koalicije NADA - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je da se tri beogradska odbornika te stranke sigurno neće odazvati pozivu predstavnika Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića da predstavi svoj program.

Pokret obnove Kraljevine Srbije oglasio se povodom izjave Aleksandra Šapića da neće razgovarati sa liderima koalicije NADA - predsednicima Nove Demokratske stranke srbije i POKS, već sa njihovim odbornicima o podršci vlasti.

U saopštenju se ističe da je Šapić već imao prilike da predstavi svoj program na delu - "kada je sebi dozidao i ozakonio nelegalni deo kuće, odnosno vile".

"Nije nam jasno šta posle toga taj čovek ima da kaže našim odbornicima na primer o vladavini prava, borbi protiv kriminala i korupcije, što naše glasače u Beogradu najviše zanima", istakao je Mihailović. 

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović poručio je  Aleksandru Šapiću da razume njegovu ljutnju zbog gubitka većine u Beogradu, ali da ničemu ne vodi to što se ponovo uživeo u ulogu "Gangule", lika kojeg je glumio u filmu "Kad porastem biću Kengur".

"Ponašati se shodno tome ne vodi ničemu, jer nismo ni u kakvom filmu. O jeftinom politikanstvu i beščašću bolje da ne govorim previše", izjavio je Jovanović.

On je rekao da Šapić ne bi trebalo da govori o Kosovu, jer je "predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao lider SNS, protivustavnim i antidržavnim delovanjem najviše doprineo jačanju secesionističkog Кosova".

Jovanović je poručio Šapiću da mu je bolje da ćuti i teši se što ga "još nije stigla kazna, koja će svakako i neminovno doći". 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija