Politika

Ministar Milićević proslavio Badnje veče sa Srbima u Crnoj Gori

Komentari

Autor: Tanjug

06/01/2024

-

22:49

Ministar Milićević proslavio Badnje veče sa Srbima u Crnoj Gori
MINISTAR BEZ PORTFELJA ZADUŽEN ZA ODNOSE SA DIJASPOROM/ MILICA GAJOVIĆ - Copyright MINISTAR BEZ PORTFELJA ZADUŽEN ZA ODNOSE SA DIJASPOROM/ MILICA GAJOVIĆ

veličina teksta

Aa Aa

Ministar bez portfelja zadužen sa koordinaciju odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević proslavio je Badnje veče sa Srbima u Crnoj Gori. 

Ministar je prisustvovao službi u manastiru Đurđevi stupovi kod Berana, gde ga je ugostio episkop budimljansko-nikšićki Metodije.  

Nalaganju badnjaka u porti manastira prisustvovalo je više hiljada građana iz Berana i okolnih mesta, a svi oni su veoma srdačno dočekali i pozdravili ministra iz Srbije.

"Odlučio sam da najradosniji hrišćanski praznik dočekam sa našim narodom u Crnoj Gori i tako pošaljem jasnu poruku da moramo biti jedinstveni gde god živeli. Svim našim sunarodnicima želim srećan Božić, mir i ljubav u porodicama i svaku blagodat od Bogomladenca. Hristos se rodi", poručio je Milićević, kako je saopšteno iz njegovog kabineta.

MINISTAR BEZ PORTFELJA ZADUŽEN ZA ODNOSE SA DIJASPOROM/ MILICA GAJOVIĆ

 

Ministar Đorđe Milićević danas je u manastiru Đurđevi Stupovi razgovarao i sa političkim predstavnicima Srba u Crnoj Gori, među kojima su bili ministar sporta u Vladi Crne Gore Dragoslav Šćekić, narodni poslanik Milun Zogović i predsednik Opštine Berane Vuko Todorović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija