Politika

Akcija policije u Kladovu: U kući otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane i municija

Komentari

Autor: Tanjug

18/01/2024

-

14:36

Akcija policije u Kladovu: U kući otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane i municija
Akcija policije u Kladovu: U kući otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane i municija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. R. (35) iz okoline Čačka, koji neprijavljeno boravi u okolini Kladova, jer su pretresom kuće koju koristi otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane i municiju.

Njemu su na teret stavljena krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Bor.

Policija je prilikom pretresa kuće koju osumnjičeni koristi pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, u kojoj su se nalazile četiri saksije sa po jednom izniklom biljkom, oko 769 grama sasušene marihuane, 11 semenki kanabisa kao i manju količinu pištoljskih i puščanih metaka.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave biti priveden tužiocu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija