Politika

Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji, ugostiće ga predsednik Vučić

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/02/2024

-

11:43

Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji, ugostiće ga predsednik Vučić
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum.

Programom posete grčke delegacije, predviđen je tet-a-te sastanak Vučića i Micotakisa u 9.30 časova u Palati Srbija, posle čega će uslediti plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, najavila je pres služba predsednika Srbije.

Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se medijima u 10.35 časova.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji, Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, saopštila je PKS.

U uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati Srbija, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Vućić i premijer Grčke.

Obratiće se i potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali i zamenik ministra spoljnih poslova Republike Grčke Konstantinos Fragojanis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

Komentari (0)

Srbija