Politika

Kosovska policija pretresla tri apoteke i jednu benzinsku pumpu u Leposaviću: "Oduzeta roba bez validne dokumentacije"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

16/04/2024

-

17:43

Kosovska policija pretresla tri apoteke i jednu benzinsku pumpu u Leposaviću: "Oduzeta roba bez validne dokumentacije"
Kosovska policija pretresla tri apoteke i jednu benzinsku pumpu u Leposaviću: "Oduzeta roba bez validne dokumentacije" - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Iz pretresenih objekata u Leposaviću, tri apoteke i jedne benzinske pumpe, oduzeta je određena količina robe za koju nije postojala potrebna dokumentacija, rekao je za Euronews Srbija zamenik direktora Kosovske policije za region Mitrovica – Sever, Veton Eljšani.

On je potvrdio da su pretresene apoteke imale registrovan biznis, ali ne i licencu za rad. Inspekcija im je dala rok od mesec dana kako bi nabavili licencu i nastavile normalno da rade.

"Apoteke nisu zatvorene, a inspektori su oduzeli deo robe za koju nije postojala adekvatna  dokumentacija", rekao je Eljšani.

Euronews/Anđelka Ćup

 

U selu Kamen kod Leška, takođe u opštini Leposavić, jutros je na jednoj benzinskoj pumpi takođe zaplenjena izvesna količina lekova i medicinskog materijala, cigareta, alkoholnih pića i još neke robe bez dokumentacije, rekao je Eljšani.

On je i potvrdio da je vlasnik benzinske pumpe i vlasnik dve od tri pretresene apoteke.

Podsećamo, jutros je pretres na više lokacija u opštini Leposavić izvršila nadležna inspekcija i carina Kosova uz asistenciju Kosovske policije

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija