Politika

Brnabić, Kisić i Nikodijević posetili penzionere na Čukarici

Komentari

Autor: Tanjug

21/04/2024

-

19:10

Brnabić, Kisić i Nikodijević posetili penzionere na Čukarici
Brnabić, Kisić i Nikodijević posetili penzionere na Čukarici - Copyright Tanjug/GRADSKI ODBOR BEOGRAD SNS

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, članica Predsedništva SNS Darija Kisić i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević razgovarali su danas sa penzionerima Čukarice.

"Do kraja godine bilo je planirano jedno povećanje penzija, međutim, predsednik Aleksandar Vučić je eksplicitno tražio da se pronađe rešenje i da idemo sa dva povećanja", rekla je Ana Brnabić. 

Ona je istakla da se radi na tome, ma koliko bilo teško, da ova molba bude sprovedena u delo.

"Prihvatili smo i savet predsednika Vučića i još jednom pokazali da nismo od onih kojima je politika matematika i da cenimo volju naroda. Takođe, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, ovoga puta na izbore idemo u najširoj koaliciji sa svima onima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju. Idemo kako bi, ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bi pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije", poručila je Brnabić, saopšteno je iz SNS.

Tanjug/GRADSKI ODBOR BEOGRAD SNS

 

Darija Kisić je od srca zahvalila najstarijim sugrađanima što su uvek uz svoju zemlju, što su, kako je rekla, ogromna podrška i što uvek najbolje znaju ko treba da vodi Srbiju i Beograd.

"Uz njihovu podršku, na krilima njihovog znanja i iskustva, uz njihove dragocene savete, nastavljamo dalje putem razvoja i prosperiteta našeg Beograda i naše Srbije. U Beogradu smo u decembru pobedili, pobedićemo i na predstojećim izborima, još ubedljivije, za našu decu, za mlade, za naše stare, da svi građani još bolje žive", rekla je Kisić.

Nikodijević je iskreno zahvalio najstarijim sugrađanima za podršku godinama unazad.

"Zahvaljujući njima, njihovom razumevanju i istrajnosti uspeli smo da stvorimo ekonomski stabilnu i jaku državu. Zato je danas naša obaveza da se još jače borimo za bolji materijalni položaj najstarijih, da vodimo brigu o svakom ugroženom čoveku i pružimo neophodnu podršku svakom čoveku kojem je potrebna pomoć države", naglasio je Nikodijević.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija