Politika

Druga faza međustranačkog dijaloga u petak i subotu, ovako će izgledati susreti

Komentari

Autor: Tanjug, FoNet

16/09/2021

-

11:45

Druga faza međustranačkog dijaloga u petak i subotu, ovako će izgledati susreti
Druga faza međustranačkog dijaloga u petak i subotu, ovako će izgledati susreti - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Ravnopravan pristup medijima, medijski pluralizam, kao i medijska etika i standardi, prva je tema koju će pretresati vlast i opozicija uz posredovanje evroposlanika na Međustranačkom dijalogu koji se održava u Beogradu.

Druga faza međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom Skupštine Srbije i uz posredstvo Evropskog parlamenta, biće održana u petak i u subotu, 17. i 18. septembra, u Palati Srbija, najavljeno je danas iz Skupštine.

Ta druga faza počeće u 10 časova u Palati Srbija, a nakon razgovora o medijima, uslediće plenarna sednica o integritetu izbornog procesa, stoji u Nacrtu programa u koji je Tanjug imao uvid.

U popodnevnom delu sednice, od 14.30 do 16 časova planirana je plenarna radna sednica nakon koje će se "opciono održavati paralelni sastanci", a isto to će se dešavati i u periodu od 16.30 do 18 časova.

Rezime diskusija će se obaviti od 18 do 18.30 časova.

U subotu, 18.septembra će se takođe održati radna sednica nakon koje će održavati paralelni sastanci, dok će od 11 do 12 časova biti predstavljeni zaključci i dalji koraci.

Planirana je zajednička konferencija za novinare predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića i evroposlanika u 12.30 časova.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija