Politika

Izborna lista "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlića" nastupiće pod rednim brojem osam

Komentari

Autor: Tanjug

22/02/2022

-

21:50

Izborna lista "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlića" nastupiće pod rednim brojem osam
Izborna lista "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlića" nastupiće pod rednim brojem osam - Copyright Prinstscreen YouTube/SANA PRESS

veličina teksta

Aa Aa

Izborna lista "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlića" nastupiće pod rednim brojem osam, izjavio je danas generalni sekretar i potparol stranke Edin Ðerlek.

Dodao je da je njegova stranka i prethodna dva puta nastupala na izborima pod istim brojem, što predstavlja "određenu simboliku i kontinuitet".

"Okosnica naše politike biće pravda i pomirenje, kao i vraćane etike u politiku što je za nas veoma važno", poručio je Ðerlek, a navodi se u saopštenju SPP-a.

Istakao je da će se njegova stranka pre svega boriti za interese Bošnjaka, ali da će zastupati interese i svih ostalih nacionalnih manjina u Srbiji, kao i interese većinskog naroda u pravcu podizanja kvaliteta životnog standarda.

Stranka pravde i pomirenja predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu pod nazivom "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja (SPP) - Usame Zukorlić", sa 133 kandidata.

Nosilac liste je sin nedavno preminulog osnivača te partije Muamera Zukorlića.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija