Politika

Vučić: Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, imaćemo dovoljno hrane i benzina

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/03/2022

-

10:21

Vučić: Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, imaćemo dovoljno hrane i benzina
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na svom Instagramu da Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, kao i da će sačuvaće mir i stabilnost. 

On je poručio građanima da treba da nastave da se ponašaju normalno i da će biti dovoljno nafte, naftnih derivata i svega što je potrebno.

 

 

"Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti. Srbija će sačuvati mir i stabilnost i molim vas poštovani građani Srbije nemojte da nasedate na trikove, provokacije i besmislice koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane. Biće dovoljno hrane, benzina, svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna srpska država za to se postarala. Dakle, nema potrebe da bilo gde žurite, da bilo šta tražite, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srspka ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srpsku državu. Živela Srbije", rekao je predsednik u video poruci.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Bukson

04.03.2022 10:33

Sve je to ljepo Ali narod odlazi svakim danom i sto je najzalosnije klicu Putin podrska Rusiji a puni koferi zapada i EU. Veliko licemerije. Dali ce biti krize pa nazalost Srbija nije nikad ni izasla iz krize da nije tako nebi narod odlazio. Pola Srbije prazno nazalist jedna tako bogata zemlja privredna mogla bi da hrani evropu sad sve uvozi. Uvjek pogresna politiku uvjek na brodu kiji tone nazalist

Srbija