Politika

Đilas odgovara Obradoviću: Marinika Tepić nije u predsedničkoj kampanji

Komentari

Autor: Tanjug

13/05/2021

-

15:29

Đilas odgovara Obradoviću: Marinika Tepić nije u predsedničkoj kampanji
Đilas odgovara Obradoviću: Marinika Tepić nije u predsedničkoj kampanji - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas izjavio je danas da je očekivao od lidera pokreta Dveri Boška Obradovića da "kao proklamovani borac za porodične vrednosti" bude prvi u Jagodini i da osudi napad kojem je, kako je rekao, Marinika Tepić bila izložena i da insistira na procesuiranju zločinaca, saopštila je ta stranka.

Ðilas je tako reagovao na Obradovićevu izjavu da neće podržati Tepić kao zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije jer smatra da na tom mestu može da bude samo"nesumnjivi patriota" i neko ko nema "mrlju na prošlosti", a borbu Tepićeve je okarakterisao kao "njenu ličnu kampanju".

"Marinika nije ni u kakvoj predsedničkoj kampanji, ne crta foto-robote predsedničkog kandidata, već se iz dana u dan bori da svaka devojčica i žena bude zaštićena i ne bude žrtva nasilja. Svako kome je do toga stalo, mora da podrži istinu i pravdu i da se bori da zločinci budu kažnjeni", rekao je Ðilas.

Tepić je 19. aprila izjavila da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu i prenoćištu „Tigar“ u tom gradu, na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti „dovođene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina“, kao i da se „znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija