Politika

Poslanici usvojili izmene Zakona o zapošljavanju, osnovan Muzej žrtava genocida...

Komentari

Autor: FoNet

13/05/2021

-

19:46

Poslanici usvojili izmene Zakona o zapošljavanju, osnovan Muzej žrtava genocida...
Poslanici usvojili izmene Zakona o zapošljavanju, osnovan Muzej žrtava genocida... - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras izmene Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, kao i izmene Zakona o osnivanju Muzeja žrtava genocida.

Poslanici su usvojili zakon o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanju usaglašenosti, izmene zakona o pečatu državnih i drugih organa, zakona o ugovorima o prevozu u železničkom saobraćaju, kao u zakon o potvrđivanju Memoranduma između Vlade Srbije i Vlade Komonvelta Dominike o saradnji u oblasti poljoprivrede.

Poslanici su većinom glasova usvojili Zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Argentine o izručenju, kao i o uzajamnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima, zakon o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Belorusije o izručenju, Zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Argentine o transferu osuđenih lica i saradnji u izvršenju krivičnih sankcija.

Usvojena je i odluka o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog suda u Lazarevcu, koji je podneo Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i odluka o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Socijalistička partija Srbije. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija