Politika

Dačić i Vučić upisali se u Knjigu žalosti: "Zbogom Siniša, hvala na svemu!"

Komentari

Autor: Tanjug

18/12/2022

-

14:28

Dačić i Vučić upisali se u Knjigu žalosti: "Zbogom Siniša, hvala na svemu!"
Aleksandar Vučić i Ivica Dačić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas su se u Muzeju FK Crvene zvezde upisali u Knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića.

"Zbogom Siniša i hvala na svemu!", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, uz postavljenu fotografiju.

Dačić je istakao da postoje ljudi koji su neotuđivi deo života čitavog naroda i države.

 

 

"U tom smislu ćemo ga pamtiti po svemu što je značio za nas i koliko je radosti doneo, ne samo Crvenoj zvezdi i reprezentaciji, nego i čitavom našem narodu", izjavio je Dačić na komemoraciji na stadionu "Rajko Mitić".

Dodao je da je svima Siniša Mihajlović bio motivacioni faktor u teškim trenucima.

"Ne samo u sportu, već i u političkim turbulencijama u nestabilnom i teškom vremenu, počev od rata devedesetih, pa do bombardovanja Srbije i Jugoslavije. Ne mogu da poverujem u to da je ova vest istinita, jer je to potpuno nespojivo sa onim što je značio za nas. Imao sam priliku da ga upoznam, da vidim koliko je cenjen u svetu i koliko su ga voleli i baš zato je ispravno ono što vidim ovde na Marakani, a to je da Mihajlović ide u večnost. Dok sam se upisivao u knjigu žalosti upravo sam i naveo to da mi je velika čast što sam ga poznavao i voleo, kao i što smo se družili i mislim da je to jedan veliki gubitak za sve nas", zaključio je Dačić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija