Politika

Brnabić o dogovoru između vlasti i opozicije: Nadam se da je dijalog moguć, ali to nije do nas

Komentari

Autor: Fonet

08/07/2021

-

13:50

Brnabić o dogovoru između vlasti i opozicije: Nadam se da je dijalog moguć, ali  to nije do nas
Brnabić o dogovoru između vlasti i opozicije: Nadam se da je dijalog moguć, ali to nije do nas - Copyright Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodn Miljević

veličina teksta

Aa Aa

Mi smo uvek tu za dijalog, ne tražimo izgovore, već gledamo da demokratija u Srbiji bude što jača, da što više građana izađe na izbore i da se sudi po rezultatima i ni po čemu drugom, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, ali je ukazala i da nije sve do vlasti.

Brnabić je, na pitanje da li je po njenom mišljenju moguće do kraja jula postizanje dogovora između vlasti i opozicije o izbornim uslovima, rekla da se nada da je "neki dogovor moguć".

"Nadam se da je dijalog moguć, ali zaista, to nije do nas. Mi ćemo učiniti sve što je moguće. Kao predsednica vlade mogu da kažem da odlično sarađujemo sa ODIHR na implementaciji tih preporuka", rekla je Brnabić koja je u Inđiji prisustvovala polaganju kamena temeljca sa fabriku Grundfos.

Mi svoj posao radimo i verujem da je moguće da se postigne dogovor, rekla je ona i dodala da "oni koji traže izgovor da se dogovor ne postigne, na njima je odgovornost za čitavu situaciju".

Preporuka za vas

Stojanović o dijalogu sa evroparlamentarcima: Važno je što će za istim stolom biti vlast i "bojkot opozicija"
Obradović: Protiv više od 30 članova Dveri postupci zbog učešća na protestima i drugim akcijama
Vučić za Euronews Srbija: Milion stvari u okviru vladavine prava smo morali da radimo brže, ali ulazak u EU ne zavisi samo od nas

Komentari (0)

Srbija