Fokus

Majka ubila svoju decu: Amerikanka koja je smatrana žrtvom provale uhapšena u Velikoj Britaniji

Komentari

Autor: Tanjug

01/01/2024

-

19:49

Majka ubila svoju decu: Amerikanka koja je smatrana žrtvom provale uhapšena u Velikoj Britaniji
Tanjug AP/Parker Seibold /The Gazette via AP - Copyright Tanjug AP/Parker Seibold /The Gazette via AP

veličina teksta

Aa Aa

Žena iz Kolorada (35) osumnjičena da je ubila dvoje svoje dece i pokušala da ubije treće uhapšena je u Velikoj Britaniji, saopštila je lokalna policija.

Vlasti su izdale nalog za hapšenje Kimberli Singler zbog optužbi za ubistvo i pokušaj ubistva nakon što su njen 7-godišnji sin i 9-godišnja ćerka pronađeni mrtvi u kući, a njena 11-godišnja ćerka poslata u bolnicu, prenosi CNN. 

Singler je uhapšena na neidentifikovanoj lokaciji u Velikoj Britaniji, saopštila je policijska uprava Kolorado Springsa.

"Detektivi iz odeljenja za ubistva policije Kolorado Springsa nastavljaju da blisko sarađuju sa više agencija za sprovođenje zakona u istrazi koja je u toku", navodi se u saopštenju.

 

 

Policija je 19. decembra upala u kuću Singler, nakon što je primila hitan poziv zbog provale. Kada su stigli, pronašli su mrtve sedmogodišnjeg sina i devetogodišnju ćerku, dok su Singler i njena 11-godišnja ćerka prebačene u bolnicu.

Singler je na osnovu prvobitne prijave o provali smatrana žrtvom, tokom istrage postala osumnjičena, saopštila je ranije policija Kolorada.  

Parker Seibold /The Gazette via AP

Kula u Kolorado Springsu gde se dogodilo ubistvo

Njena 11-godišnja ćerka puštena je iz bolnice nekoliko dana nakon incidenta. Ona se oporavlja od povreda i nije sa majkom.

Singler se suočava sa četiri tačke optužnice za ubistvo prvog stepena i dve tačke za pokušaj ubistva. Optužbe za svaki navodni zločin udvostručene su zbog toga što su žrtve deca mlađa od 12 godina, navodi se u saopštenju za javnost.
 

Komentari (0)

Svet