Fokus

Brutalno ubistvo Srbina u Brazilu: Upucan sa tri hica pred maloletnim detetom

Komentari

Autor: G1.globo.com

10/01/2024

-

12:22

Brutalno ubistvo Srbina u Brazilu: Upucan sa tri hica pred maloletnim detetom
Brutalno ubistvo Srbina u Brazilu: Upucan sa tri hica pred maloletnim detetom - Copyright AP Photo/Wong Maye-E

veličina teksta

Aa Aa

Četrdesettrogodišnji Dejan Kovač ubijen je u Brazilu, tačnije na obali Sao Paola 5. januara, kada je ispred kuće u kojoj je živeo sa porodicom, napadač ispalio nekoliko metaka, prenose brazilski mediji.

Kovač je ubijen pred četvorogodišnjim sinom i suprugom dok se nalazio ispred porodične kuće u kojoj je inače i radio kao stolar, prensosi portal g1.globo. Komšije su ga opisale kao uzdržanu i mirnu osobu. Kažu da je u ovom kraju sa porodicom živeo oko četiri gdine.

U trenutku napada, žrtva je vozila bicikl sa suprugom i sinom. Nakon što su zastali ispred kapije kuće, pojavio se napadač koji je dotrčao i ispalio nekoliko hitaca u Kovača. U tom trenutku žrtva je pala na trotoar, a dete je palo sa bicikla.

Na njega je ispaljeno najmanje tri metka. Hitna pomoć je uspela da ga mu pruži pomoć, međutim Kovač je doživeo kardiorespiratorni zastoj i preminuo.

Kako je saopšteno iz policije, ubica je u trenutku zločina nosio rukavice i masku, a nakon izvršenja krivičnog dela pobegao u crnom automobilu.

Mediji u Srbiji prenose da se žrtva godinama unazad dovodila u vezu sa Škaljarskim klanom.

Drugih zvaničnih detalja o ovom slučaju nema, istraga je u toku.

 

Komentari (0)

Svet