Fokus

Krug oko zamka Vindzor: Britanska kraljica Elizabeta snimljena kako se sama vozi

Komentari

Autor: Tanjug

01/11/2021

-

21:52

Krug oko zamka Vindzor: Britanska kraljica Elizabeta snimljena kako se sama vozi
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanska kraljica Elizabeta, kojoj su lekari naložili da se odmara dve nedelje od kraljevskih dužnosti, uslikana je danas kako se sama vozi oko svog imanja u zamku Vindzor.

Fotografija, koja se pojavila na brojnim internet stranicama britanskih medija, prikazuje kraljicu Elizabetu koja nosi maramu i naočare za sunce za volanom automobila, prenosi Rojters.

Prošlog meseca, britanska kraljica je bila prinuđena da otkaže neke planirane angažmane zato što je provela noć u bolnici zbog, kako se navodi, neodređene bolesti, ali koja nije povezana sa koronavirusom.

Kako navodi Rojters, to je bila prva njena provedena noć u bolnici godinama unazad.

Bakingemska palata je tada saopštila da su joj lekari preporučili da se odmara i izbegava zvanične posete najmanje dve nedelje.

profimedia

 

Jedan od tih angažmana sa kojih je bila primorana da se povuče bio je prijem povodom otvaranja samita Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama COP26.

Kraljica koja je poznata po dobrom zdravlju još upražnjava brojne virtuelne audijencije putem video-linka, u kojima izgleda dobro i veselo, a premijer Velike Britanije Boris DŽonson je rekao da je razgovarao sa njom prošle nedelje i poručio da je ona "u veoma dobroj formi".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet