Fokus

Zločin koji je podelio Teksas: Sumnja se da su braća nasmrt pretukli očuha jer im je zlostavljao sestru

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Nju jork post, Fox

28/01/2022

-

08:13

Zločin koji je podelio Teksas: Sumnja se da su braća nasmrt pretukli očuha jer im je zlostavljao sestru
Zločin koji je podelio Teksas: Sumnja se da su braća nasmrt pretukli očuha jer im je zlostavljao sestru - Copyright Tanjug AP/LM Otero

veličina teksta

Aa Aa

Dvojica braće Aleksandro Trevino (18), Kristijan Trevino (17)  i njihov prijatelj Huan Eudard Melendeza (18) uhapšeni su zbog sumnje da su nasmrt prebili očuha koji im je seksualno zlostavljao polusestru u američkoj državi Teksas, piše Njurok post.

Oni su osumnjičeni da su pretukli Gabrijela Kintanila (42), a potom ga ostavili u polju da umre. Njegovo telo je pronašao lokalni farmer, a o svemu se oglasila i policija.

"Sumnja se da o ovom slučaju kolaju neke dezinformacije", saopštili su nadležni i dodali kako je do sukoba došlo zbog ćerke (9) Gabrijela Kintanila. 

Mediji su preneli da je reč zapravo o polubraći devojčice, i nakon što su saznali šta se desilo "burno su reagovali" pa je došlo do fizičkog sukoba. Očuh je nakon sukoba napusito kuću.

Kako je prenela lokalna televizija, Kristijan Trevino potom je krenuo za njim do obližnje zgrade, gde je došlo do još jednog napada u kojem su učestvovala braća i njihov prijatelj Eduardo Melendez. Nakon napada, mesto su napustili, ali su se vratili treći put. Nakon što su ga ponovo tukli, strpali su ga u kamionet i nakon toga bacili njegovo telo u polje. Policija sumnja da je očuh možda i bio živ kada su ga ostavili.

Inače, za Kintanilom je već bio raspisan nalog za hapšenje bog "kontinuiranog seksualnog zlostavljanja deteta". Ovaj događaj izazvao je burne reakcije kako u njihovom mestu, tako i na društvenim mrežama a stavovi su podeljeni. Jedni brane, dok drugi napadaju braću.

Komentari (0)

Svet