Planeta

Došla je do vrata i pozvonila: Pas je zbog vatrometa pobegao od kuće, ali se posle sedam sati vratio i obradovao vlasnike

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2021

-

14:38

Došla je do vrata i pozvonila: Pas je zbog vatrometa pobegao od kuće, ali se posle sedam sati vratio i obradovao vlasnike
Izgubljeni pas - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Udomljena ženka psa, Radža, nakon što je pobegla od svojih vlasnika - para iz grada Simpsonvil u Južnoj Karolini, vratila se sedam sati nakon nestanka, i to pozvonivši na ulazna vrata u tri sata ujutro.

Ženka psa pobegla je od kuće nakon što je buka vatrometa prestrašila, zbog čega je brzo preskočila ogradu i potrčala prema brdima.

Vlasnica psa, Meri Lin Vitejker, brzo je napisala objavu na Fejsbuku o Radžinom nestanku na svakoj stranici koje se mogla setiti dok se njen partner Rajan Vašik satima vozio ulicama u okruženju pokušavajući da je nađe.


"Stalno sam se nadao da je neću naći kako leži sa strane puta", rekao je Vašik. Nakon što je nije pronašao vratio se kući, ali je ostao budan u nadi da će 18-mesečno štene pronaći put natrag.
Sedam sati kasnije, rano ujutro, tačnije oko tri sata, Radža se vratila kući i to pozvonivši na ulazna vrata, izvestio je list Kolambija Stejt.

Vlasnici psa ispričali su da ne znaju kako je to uspela da uradi jer joj nisu nikada pokazali.

"Ona ne izlazi u dvorište ispred, osim do automobila, pa nas nikada nije videla da koristimo zvono na vratima", rekli su.

Vlasnici psa kažu da je bilo potrebno neko vreme da prođe kako bi očistili svog ljubimca.

"Mislila je da je u problemu i bila je tužna, dok smo mi bili presrećni jer se vratila. Bilo je urnebesno i nismo mogli da prestanemo da se smejemo. Izgleda da se lepo provela", dodala je Meri Lin.

Komentari (0)

Svet