Planeta

Mask objavio nove detalje o meču sa Zakerbergom: "Razgovarao sam sa premijerkom Italije, biće epska lokacija"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/08/2023

-

15:01

Mask objavio nove detalje o meču sa Zakerbergom: "Razgovarao sam sa premijerkom Italije, biće epska lokacija"
Zakerberg i Mask - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia

veličina teksta

Aa Aa

Taman kada se činilo da je najavljena borba između Marka Zakerberga i Ilona Maska bila samo šala koja je otišla predaleko, šef Tvitera (odnosno X-a) novim tvitom ponovo je aktuelizovao tu priču. 

"Borbom će upravljati moja i Zakova fondacija (ne UFC). Prenos uživo će biti na ovoj platformi i Meti. Sve u kadru biće drevni Rim, dakle ništa moderno. Razgovarao sam sa premijerkom Italije i ministrom kulture. Pristali su na epsku lokaciju", napisao je Mask u objavi na X (ranije Tviteru).

Pre nekoliko dana je i Zakerberg dao komentar o najavljenoj borbi, time dodatno pokazavši ozbiljnost, i rekao je da je predložio da se ona održi 26. avgusta. Ako se ovo ispuni, za nešto više od dve nedelje imali bismo zaista "epski" meč.

"Spreman sam danas. Predložio sam 26. avgust kada me je prvi put izazvao, ali nije potvrdio. Ne očekujem da će se to zaista desiti", napisao Zakerberg na društvenoj mreži "Threads" pre nekoliko dana.

Mask je, doduše, uneo malo konfuzije dan kasnije, napisavši da će mu "možda trebati operacija pre nego što dođe do borbe, zbog problema sa vratom i gornjim delom leđa".

Vlasnik Tesle, Spejs iksa i platforme koja je do skoro bila poznata kao Tviter izazvao je Zakerberga na "borbu u kavezu" u junu, na šta je dobio odgovor da mu "pošalje lokaciju".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet