Biznis vesti

MaxBet se pridružuje Flutteru: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo

Komentari

Autor: Promo

27/09/2023

-

11:17

MaxBet se pridružuje Flutteru: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo
MaxBet se pridružuje Flutteru: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo - Copyright MaxBet/Promo

veličina teksta

Aa Aa

MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, sa zadovoljstvom objavljuje da se zvanično pridružuje kompaniji Flutter, globalnom lideru u sportskom klađenju, igrama na sreću i zabavi, a ova sinergija doprineće novim uspesima i revolucionarnom razvoju kompanije.

Ovaj strateški potez predstavlja izuzetno važan korak napred za MaxBet, jer će im omogućiti prodor na nova tržišta i u skladu sa strategijom kompanije, ojačati poziciju na tržištima na kojima već posluju. MaxBet čvrsto veruje da će ovo partnerstvo sa Flutterom kreirati inovativne mogućnosti koje će doprineti daljem razvoju kompanije i pružanju još kvalitenijeg korisničkog iskustva svojim igračima.

MaxBet sada postaje deo Flutterove međunarodne divizije, koja obuhvata Flutter International, sa preko 8.000 zaposlenih i 28 kancelarija širom sveta, upravlja sa pet svetski poznatih brendova usmerenih prema igračima i na mesečnom nivou u proseku ima 4 miliona igrača. Ova strateška akvizicija obogatiće njihov portfolio brendova i omogućiti im pristup tržištima na kojima MaxBet već posluje.

Finalizacija ovog istorijskog sporazuma, koji je MaxBet sklopio uz savetodavnu podršku Oakvale Capital LLP i Schoenherr, za MaxBetu označava početak uzbudljivog puta ka daljem razvoju i prosperitetu kompanije. Ovaj važan korak je dokaz MaxBetove apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustava igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter podići će igru na još viši nivo.

O kompaniji MaxBet:

MaxBet je jedna od vodećih kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Sa preko 4.400 igračkih mesta u više od 400 lokala na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije i sa više od 3.000 zaposlenih – MaxBet je izgradio reputaciju odgovorne kompanije kojoj se veruje. Ove godine MaxBet ujedno obeležava 30 godina uspešnog poslovanja. Za više informacija, posetite www.maxsite.rs.

Logo

 

O Flutter Entertainment plc

Flutter je vodeći svetski operater za online sportsko klađenje i igre na sreću. Naša ambicija je da iskoristimo svoje resurse i inovativan pristup kako bi postigli pozitivne promene u ovoj industriji. Grupa poseduje raznovrstan portfolio vodećih brendova i svetski poznatih proizvoda u domenu sportskog klađenja i igara na sreću kao što su: FanDuel, Sky Betting & Gaming, Sportsbet, PokerStars, Paddy Power, Sisal, Tombola, Betfair, TVG, Junglee Games i Adjarabet. Mi smo lider

u ovoj industriji sa 10,2 miliona aktivnih korisnika mesečno i prihodom od 7,7 milijardi funti širom sveta – prema podacima za fiskalnu 2022. godinu. U prvih šest meseci ove godine zaključno sa 30. junom 2023, imamo 12,3 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou i 4,8 milijardi funti prihoda globalno. Za više informacija, posetite www.flutter.com.

Komentari (0)

Biznis