Biznis vesti

Razvoj karijere i budućnost tehnologije: Virtuelni Tech Job Fair od 17. do 19. oktobra

Komentari

Autor: Promo

11/10/2023

-

15:08

Razvoj karijere i budućnost tehnologije: Virtuelni Tech Job Fair od 17. do 19. oktobra
Razvoj karijere i budućnost tehnologije: Virtuelni Tech Job Fair od 17. do 19. oktobra - Copyright Promo/woomexpo

veličina teksta

Aa Aa

Ako se pitate kako će IT tržište nastaviti da se razvija i kako će zaposleni u IT-u migrirati u narednim danima, možda bi trebalo da posetite virtuelni Tech Job Fair sledeće nedelje, od 17. do 19. oktobra.

Virtuelni Tech Job Fair (TJF) je sajam poslova koji je snažno podržan bogatim i raznovrsnim programom.

Jedna od karakteristika Virtualnog TJF-a je raznolik program, koji uključuje panele, debate i talk-show.

Posetioci su tako uključeni u sadržaj na različite načine, čineći iskustvo učenja informativnim i angažovanim.

Cilj celog događaja, uključujući konferencije u programu, jeste da pruži učesnicima dragocene uvide kako u razvoj karijere, tako i u budućnost tehnologije. Za kompanije je otvorena mogućnost pronalaska pravih kadrova za zaposlenje.

Prvog dana programa, pod nazivom "Ostati ili otići" obrađuje se veliko pitanje izbora karijere.

Paneli pružaju učesnicima značajne uvide u prednosti i mane ostanka na trenutnim pozicijama ili prelaska na nove. Očekuje se da će to biti dan koji će učesnike naterati da razmisle o svojim karijernim putevima.

Drugi dan, adekvatno nazvan "Alati za buduće veštine" predstavlja riznicu informacija za one koji žele da osiguraju svoje karijere za budućnost.

Program obuhvata diskusije o budućim veštinama, IT tržištu koji se konstantno menja i alatima potrebnim za uspeh u ovoj rastućoj industriji. Učesnici će dobiti jasno razumevanje šta je potrebno da ostanu konkurentni u tehnološkom svetu.

Poslednji dan nazvan "Razvoj karijere u ranoj fazi" posvećen je profesionalcima u IT-u koji tek počinju svoje putovanje u industriji. Učesnici će dobiti uvide o tome kako pokrenuti karijeru i kako se snaći u kompleksnoj mreži prilika dostupnih u tehnološkom ekosistemu Jadranske regije.

Program je kreiran od strane prof. dr Blaženke Divjak, a neki od govornika su Luka Abrus (Five, Silicon Garden itd.), Jasmina Koprivica (Euronews Srbija), Marko Božić (Noom), Dr Saša Ceci (IRB), Teuta Duletić (Lurssen Design Centar Kvarner), Robert Čoban (Color Press Group), Bojan Radlović (Fortenova), Ognjen Zlatev (Evropska komisija), Ivan Minić (Digitalk, Pojačalo) i mnogi drugi.

Na www.woomexpo.com pogledajte detaljan program, sačuvajte svoje mesto i registrujte se besplatno za virtuelni Tech Job Fair.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis