Biznis vesti

Pijačne usluge u Beogradu manje za 15 odsto: Korist za zakupce i za potrošače

Komentari

Autor: Tanjug

10/11/2023

-

10:40

Pijačne usluge u Beogradu manje za 15 odsto: Korist za zakupce i za potrošače
Pijačne usluge u Beogradu manje za 15 odsto: Korist za zakupce i za potrošače - Copyright Tanjug/Tanja Drobnjak

veličina teksta

Aa Aa

Javno komunalno preduzeće "Beogradske pijace" počelo je sa primenom smanjenja cena svih pijačnih usluga za 15 posto, izjavila je Jelena Nikolić iz tog preduzeća. 

"Ovo smanjenje cene za naše zakupce znači jednu direktnu ekonomsku podršku čime bi njihova roba bila povoljnija, samim tim i konkurentnija, a to donosi benefite i našim potrošačima", rekla je Nikolić za Tanjug.  

Ona je podsetila da je smanjenje cena pijačnih usluga bila inicijativa predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića, a realizovana je u saradnji sa JKP "Beogradske pijace" i Udruženjem pijačnih prodavaca Opstanak".

"U sastavu JKP "Beogradske pijace" posluje 30 pijaca, u Beogradu ih inače ima mnogo više, ali one koje posluju u našem sastavu odlikuje jedan nivo pijačnih usluga, standardi u poslovanju - to su važni snabdevači našeg grada, a sa druge strane one su mesto sigurnog i direktnog plasmana sa naše zakupce, a njih trenutno ima 10.000", rekla je Nikolić. 

  Ona je podsetila da "Beogradske pijace" daju u zakup pijačnu opremu, dovode u kontakt kupce i prodavce davanjem u zakup pijačne opreme u koju spadaju tezge, rashladne vitrine, boksevi, ramovi, ali i poslovni prostor - lokali.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis