Biznis vesti

MaxBet od januara posluje u okviru kompanije Flutter International

Komentari

Autor: Promo

29/01/2024

-

16:01

MaxBet od januara posluje u okviru kompanije Flutter International
MaxBet od januara posluje u okviru kompanije Flutter International - Copyright MaxBet

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, započela je u januaru poslovanje u okviru kompanije Flutter International. Ova saradnja označava ključni korak na putu ka inovacijama i liderstvu u industriji igara na sreću.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što možemo da poželimo dobrodošlicu svim članovima MaxBet tima u Flutter International porodicu. Zajedno smo spremni da iskustvo igrača podignemo na viši nivo, kombinacijom lokalne ekspertize MaxBeta sa našim kapacitetima i tehnologijom, i da na taj način omogućimo MaxBetu da postane broj 1 u Srbiji i ostvari izuzetan uspeh na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Za nas zajedno IT’S GAME ON – igra upravo počinje i prepuna je novih mogućnosti, pobedničkih poteza i prilika za rast" - izjavio je Daniel Taylor, CEO Flutter International kompanije prilikom posete MaxBetu u Beogradu, povodom obeležavanja prvog dana poslovanja u okviru Flutter International porodice.

MaxBet

 

Ova strateška saradnja označava uvod u novu eru poslovanja kompanije MaxBet, obećavajući izuzetne benefite, kako za igrače, tako i za zaposlene. Partnerstvo sa kompanijom Flutter International predstavlja sinergiju između dva lidera u industriji, u okviru koje se kombinuje lokalno iskustvo MaxBet-a sa globalnim resursima i ekspertizom Flutter International-a.

"Igra je počela i mi je sada igramo zajedno u regionima koji imaju najveći potencijal u Evropi i gde je ključno prisustvo u maloprodaji, a to je nešto u čemu je MaxBet izuzetan. Ova strateška akvizicija za nas predstavlja dokaz apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter, imamo priliku da podignemo igru na još viši nivo", izjavio je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet.

MaxBet uz Flutter International kao savršenog partnera ovim korakom započinje putovanje koje će transformisati svet klađenja i igara na sreću kod nas, otvarajući vrata ne samo za napredak u industriji, već i za razvoj svih zaposlenih u kompaniji.

O kompaniji:

Flutter International zapošlajava više od 10.000 ljudi širom sveta i upravlja sa svetski poznatim brendovima kao što su: PokerStars, Sisal, Adjarabet, BetFair International, Junglee Games i MaxBet. Deo je međunarodne divizije kompanije Flutter Entertaiment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i gre na sreću, sa više od 40 licenci i prisustvom na više od 100 međunarodnih tržišta

Komentari (0)

Biznis