Biznis vesti

Telekom Srbija: Nastavlja se zlonamerna kampanja

Komentari

Autor: Tanjug

06/08/2021

-

12:29

Telekom Srbija: Nastavlja se zlonamerna kampanja
Telekom Srbija: Nastavlja se zlonamerna kampanja - Copyright Tanjug/Telekom Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Telekom Srbija odbacio je danas pokušaje medija u vlasništvu "Junajted grupe" da planiranu javnu nabavku "Infrastruktura železnice Srbije" proglasi za avansno plaćanje Telekomu.

"Mediji u vlasništvu "Junajted grupe" "ne biraju sredstva u plasiranju neistina sa ciljem urušavanja ugleda Telekoma Srbija". Svedoci toga smo posebno poslednje tri godine od kada je Telekom Srbija pokrenuo ambiciozni razvojni projekat na tržištu Srbije i regiona. Najnovija u nizu neistina medija u vlasništvu United grupe jeste pokušaj da planiranu javnu nabavku ''Infrastruktura železnice Srbije'' proglasi za avansno plaćanje Telekomu Srbija", ističe se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da Telekom Srbija nema zaključen ugovor o pružanju telekomunikacionih usluga sa kompanijom Infrastruktura železnice Srbije za 2022. godinu i ukazuje da Telekom svoje usluge ne naplaćuje unapred, avansno, već mesec za mesec i to nakon završenog obračunskog perioda.

"Metodi koje Junajted grupa i mediji u njenom vlasništvu koriste su u toj meri besmisleni i zlonamerni da najviše govore o nemoći da se u fer tržišnoj utakmici izbore sa Telekomom Srbija", zaključuje se u saopštenju.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija

Komentari (0)

Biznis