Biznis vesti

Vučić: Srbija će, uz modernu tehnologiju i međunarodno partnerstvo, postati regionalni centar automobilske industrije

Komentari

Autor: Tanjug

21/06/2024

-

19:11

Vučić: Srbija će, uz modernu tehnologiju i međunarodno partnerstvo, postati regionalni centar automobilske industrije
Vučić: Srbija će, uz modernu tehnologiju i međunarodno partnerstvo, postati regionalni centar automobilske industrije - Copyright Instagram.com/buducnostsrbije

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas, nakon razgovora sa predstavnicima kineskog multinacionalnog konglomerata Zhejiang Geely Holding, da će Srbija postati regionalni centar za automobilsku industriju uz pomoć modernih tehnologija i međunarodnih partnerstava.

Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" poručio da će Srbija nastaviti da radi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja i privlačenju novih investicija koje će doprineti rastu i razvoju srpske ekonomije.

Instagram.com/buducnostsrbije

 

"Razvoj automobilske industrije jedan je od ključnih elemenata naše ekonomske strategije i jedan od glavnih pokazatelja posvećenosti modernizaciji i jačanju ovog sektora, što će privući dodatne strane investiticije", napisao je Vučić.

On je naveo da je imao "odličan sastanak" sa predstavnicima kineskog preduzeća o razvoju srpske automobilske industrije i kineskim ulaganjima u srpsku privredu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis