Biznis vesti

"Tesla" od sutra sleće na prvi terminal na "Kenediju" u Njujorku

Komentari

Autor: Tanjug

02/06/2021

-

12:35

"Tesla" od  sutra sleće na prvi terminal na "Kenediju" u Njujorku
"Tesla" od sutra sleće na prvi terminal na "Kenediju" u Njujorku - Copyright Air Serbia/Luka Filipović

veličina teksta

Aa Aa

Nacionalna aviokompanija Er Srbija će od  sutra za sletanje i poletanje koristiti Terminal 1 Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku, umesto Terminala 4 na koji sleće od 2016. godine. Tom promenom će se pridružiti najvećim međunarodnim aviokompanijama koje lete za Njujork.

"Nakon što smo nedavno predstavili najnovije pojačanje u našoj floti, novi erbas A330 koji koristimo na letovima do Njujorka, i značajno unapredili uslugu, izuzetno nam je drago što ćemo ovom prilikom doprineti još boljem iskustvu putovanja za naše putnike. Uskoro će moći da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a kada se završi obnova, Terminal 1 će im ponuditi brojne pogodnosti“, izjavio je regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković.

Nacionalna avio-kompanija do Njujorka trenutno leti četiri puta nedeljno - ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a broj letova će se postupno povećavati tokom letnje sezone. Letove na liniji Beograd - Njujork obavlja širokotrupni putnički mlaznjak, YU-ARB, koji nosi ime i lik najpoznatijeg srpskog naučnika Nikole Tesle.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis