Biznis vesti

Elektrodistribucija: Trenutno bez struje manje od 0,1 odsto korisnika

Komentari

Autor: Tanjug

15/12/2021

-

19:15

Elektrodistribucija: Trenutno bez struje manje od 0,1 odsto korisnika
Elektrodistribucija: Trenutno bez struje manje od 0,1 odsto korisnika - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Trenutno je bez napajanja električnom energijom manje od 0,1 odsto korisnika distributivnog sistema, saopštila je večeras Elektrodistribucija Srbije.

"Naše ekipe biće na terenu i u narednom periodu, kako bi se otklanjali svi pojedinačni kvarovi i kako bi se, u zimskim uslovima, nastavilo sa redovnim aktivnostima na obezbeđivanju stabilnosti napajanja električnom energijom za sve naše korisnike", navodi se u saopštenju.

"Izražavamo veliku zahvalnost svim našim zaposlenima koji su radili na otklanjanju kvarova u ekstremno teškim vremenskim uslovima, ulažući ogromne napore, kako bi električna energija stigla do svakog domaćinstva u Srbiji", saopšteno je.

Vlažan i težak sneg koji je padao prethodnih dana pokidao je dalekovode i oborio bandere širom zemlje, a bez struje je ostalo više hilljada korisnika. Vanredna situacija je proglašena u Ivanjici, Lučanima, Novoj Varoši, Ljuboviji, Krupnju, Arilju i Bajinoj Bašti.

Istovremeno, do problema sa snabdevanjem strujom došlo je i zbog lošeg kvaliteta uglja zbog kojeg je blokiran rad TE "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis