Biznis vesti

Počinje nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice, pobednice dobijaju besplatan oglasni prostor

Komentari

Autor: Tanjug

07/03/2022

-

20:50

Počinje nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice, pobednice dobijaju besplatan oglasni prostor
Počinje nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice, pobednice dobijaju besplatan oglasni prostor - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Pošta Srbije sutra pokreće prvi nacionalni nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena", pod sloganom Najbolje tek dolazi, čime se pridružila inicijativi i planovima Vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pošta je konkurs namenila preduzetnicama ili osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Nagradni konkurs traje do 8. aprila, a kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti i uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje.

Prijave će ocenjivati stručna komisija, a proglašenje pobednica konkursa biće organizovano krajem aprila.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolke ocenjene, Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostpne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, a za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

Komentari (0)

Biznis