Biznis vesti

Deo obilaznice oko Beograda otvara se 15. juna

Komentari

Autor: Tanjug

11/06/2022

-

14:36

Deo obilaznice oko Beograda otvara se 15. juna
Deo obilaznice oko Beograda otvara se 15. juna - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirovih izjavio je danas Tanjugu da će deo obilaznice oko Beograda, Sektor 5 od peiztlje Orlovača do tunela Straževica, biti otvoren u sredu, 15. juna.

"Onda nam ostaje još samo jedna deonica da spojimo obilaznicu oko Beograda sa Koridorom 10 kod Bubanj potoka i da ovaj projekat u građevinskom smislu jednom za svagda pošaljemo u istoriju. Radovi se odvijaju dobro i na Sektoru 5 na tunelu Straževica i na Sektoru 6 na tunelu Beli potok i mostovima i očekujem da ćemo kompletnu obilaznicu završtiti u februaru ili martu", rekao je Momirović tokom obilaska radova na brzoj saobraćajnici od petlje Požarevac do Golupca.

On je podsetio sve one koji zameraju što će radovi na obilaznici kasniti ako budu završeni u martu, umesto u februaru, da ovaj projekat kasni decenijama.

"Želeo bih da podsetim da je ta obilaznica trebalo da bude završene 1993. godine, pa 1998. pa 2003, pa 2013. godine. Da li će biti završena mesec dana pre ili kasnije, po mom mišljenu nije važno, važno je da damo sve od sebe i da za šest do osam meseci obilaznicu ustupimo građanima na korišćenje", rekao je Momirović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis