Biznis vesti

Borba protiv sive ekonomije: Više od milion koverata u trci za stan u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

14/05/2021

-

15:31

Borba protiv sive ekonomije: Više od milion koverata u trci za stan u Beogradu
Borba protiv sive ekonomije: Više od milion koverata u trci za stan u Beogradu - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021." biće održano sutra u 18 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio- televizije Srbije. Tada će svoje nove vlasnike dobiti pet automobila FIJAT 500L kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Ako je sudeći po trenutnom broju koverata, građani su ove godine odlučnije nego ikada krenuli u borbu protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je u studiju trenutno više od 1.000.000 koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

"Svi građani imaju vremena da još danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, ubace koverte u poštanske sandučiće, ukoliko žele da one budu u konkurenciji za vredne nagrade sutra u 18 časova", saopštila je Kancelarija za medije Valde Srbije.

Minimum 100 dinara

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku joj pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. Minimalni pojedinačni iznos kupovine je 100 dinara.

"Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Podsećanja radi, nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila FIJAT 500L", poručuju iz VS. 

Bitno je napomenuti da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

 

Komentari (0)

Biznis