Biznis vesti

Mali: Izgradićemo nacionalni stadion i novi sajam, promeniće lice našeg grada

Komentari

Autor: Tanjug

02/06/2023

-

15:02

Mali: Izgradićemo nacionalni stadion i novi sajam, promeniće lice našeg grada
Tanjug/Vladimir Sporčić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali objavio je da je danas sa predstavnicima nadležnih preduzeća, institucija i izvođača radova održan još jedan u nizu operativnih sastanaka koji se tiču izgradnje Nacionalnog stadiona i novog Sajma.

"Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje, a pre svega u smislu svih pravnih i proceduralnih stvari, dobijanja neophodnih dozvola itd", napisao je Mali na svom nalogu na Instagramu.

Dodao je da zato misli da je već urađen veliki posao i da očekuje da nakon nasipanja terena i izgradnje infrastrukture, krene i sama izgradnja objekata.

"Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo završiti i ove velike projekte, koji će promeniti lice našeg grada, ali i omogućiti našoj zemlji da bude domaćin nekih velikih sportskih i kulturnih manifestacija. Ponosan sam i što uprkos krizi koja traje već nekoliko godina, nismo odustali ni od jednog projekta i što uspevamo da radimo, gradimo i idemo dalje", napisao je Mali.



   

Komentari (1)

Biznis