Biznis vesti

Virtual Tech Job Fair: Povezivanje IT talenata iz Jadranske regije

Komentari

Autor: Promo

15/09/2023

-

10:49

Virtual Tech Job Fair: Povezivanje IT talenata iz Jadranske regije
Virtual Tech Job Fair: Povezivanje IT talenata iz Jadranske regije - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Virtuelni Tech Job Fair (TJF) je inovativni, virtuelni sajam, koji ima za cilj da poveže IT talente iz Jadranske regije s raznovrsnim kompanijama i organizacijama u sektoru, kako bi se unapredio proces zapošljavanja, odabira poslova i interakcije između organizacija, kompanija i stručnjaka. Kako su privlačenje talenata i ’employer branding’ danas prioritetni, kompanije prepoznaju TJF kao adekvatan alat za unapređenje ove strategije.

TJF nije samo običan sajam karijera; to je platforma koja promoviše različite karijerne mogućnosti. Glavna ideja ovog događaja je da karijera nije samo zaposlenje, već sinergija i drugih faktora koji obuhvataju i akademsko opredeljenje i preduzetničke avanture. Učesnicima se pruža prilika da direktno komuniciraju sa predstavnicima različitih organizacija i kompanija iz cele regije.

Osim što će imati priliku da uspostave kontakt sa poslodavcima, posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu koji sadrži inspirativne razgovore sa ekspertima iz akademske zajednice i poslovnog sveta. Studenti će takođe imati priliku da podele svoja razmišljanja o IT sektoru i karijernim mogućnostima. Organizatori sajma posebno ističu interaktivne debate kao ključni element programa, očekujući ozbiljne rasprave i konstruktivne polemike na različite teme.

Učestvovanje na virtuelnom Tech Job Fair-u je besplatno i otvoreno za sve IT talente, studente i profesionalce iz Jadranske regije i šire. Registracija i više informacija dostupni su na web stranici događaja: woomexpo.com.

Komentari (0)

Biznis